Om oss

Jobba med oss

Vi letar efter drivna utvecklare, designers och ekonomer som vill vara med och utveckla framtidens fintechtjänster med oss.

Är du trött på uppdrag som handlar om att underhålla gamla system? Har du en attityd av ”Screw it, Let’s do it”? Då är du varmt välkommen! Skicka ett mail till oss på hello@econans.se så tar vi en kaffe och pratar mer!

Tjänsterna är framförallt placerade i Göteborg. Det finns obegränsade möjligheter att växa med företaget och utmana dig själv. Häng med på ditt livs resa!

Vår vision

Econans vision är att ge dig kontrollen över din framtid. Vi vill göra det enkelt att göra bra ekonomiska val. En framgångsrik privatekonomi kräver kunskap, vi hjälper dig få det.

Vår tjänst är ett verktyg som prognostiserar din privatekonomi och visar hur den kan bli bättre. Smarta val idag får stor effekt på lång sikt, test själv!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på hello@econans.se för frågor!

Du kan även kontakta vår VD – David Klamer david@econans.se

eller vår Marknadschef – Tobias Lewandowski tobias@econans.se

Econans AB, Järntorget 6, 413 04 Göteborg, Sverige

Org. nummer: 559113-0553

Hållbart företagande

Vi tror att Econans kan hjälpa människor med kunskap för en tryggare långsiktig ekonomi och minskade risker. Det tror vi i sin tur att leder till bättre psykisk hälsa (mindre ekonomisk stress), minskad fattigdom och mer jämställda relationer hos våra användare.

Econans stödjer därav tre av FNs hållbarhetsmål*:

– Hälsa och välbefinnande

– Ingen fattigdom

– Jämställdhet

*http://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/